Ingredient:
recepta:
Elaboració de la recepta:
- Per començar agafem les 6 taronges, les rentem i partim per la meitat de forma que podem extreure el màxim suc possible.
- Un cop estiguin ben exprimides, colem el suc extret de la fruita de
forma que ens quedi ben líquid sense polpa ni llavors. Reservem la pell
de la taronja partida per la meitat perquè al final de tot la
utilitzarem per servir les postres.
- Afegim el sucre i la llet al suc; al nostre gust, recomanem anar
afegint els ingredients poc a poc i anar tastant la barreja perquè quedi
com ens agrada exactament.
- A continuació, batem la mescla, ls tastem per saber si està
suficientment dolç i la deixem reposar a la nevera perquè es refredi i
poder servir el nostre sorbet de taronja.
- Un cop estigui ben freda i compacta, utilitzem les pells de les
taronges que havíem reservat per servir el sorbet i així donar-li una
millor presencia i aprofitar la fruita al màxim.
Acompanyament
Per acabar de sorprendre, podem acompanyar el sorbet amb un licor modern i fresc; proposem el de taronja de
On The Rocks, que aportarà un contrast de sabor clau per acabar de gaudir d’aquestes postres.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada